• Charitatív tevékenységeink

    • Iskolánk tanulói  a 2017/2018-as tanévben több jótékonysági gyűjtésbe is bekapcsolódnak 

     - Biela pastelka/Fehér ceruza - a vakok és gyengénlátók számára szervezett gyűjtés, a támogatás       összege: 109,75 euró

     - Deň narcisov/Nárcisznap - a rákos betegek megsegítésére

     - Műanyag kupakok gyűjtése - mozgássérült kisfiú tolókocsijára 

     - Karitatív gyűjtés gyermekotthonnak

     Ebben a tanévben iskolánk kezdeményezésével karitatív gyűjtést szerveztünk a torockói (Erdély) Kis Szent Teréz Gyermekotthon gyermekei számára. A 380 eurós pénzadományt a negyedi, deáki és a mi iskolánk tanulói és alkalmazottai gyűjtötték össze, melyet hálásan köszönünk mindenkinek. Örülünk annak, hogy örömet szerezhettünk ezeknek a gyerekeknek.

     2018/19- es tanév jótékonysági akciói: 

     - 2018. szeptember 21-én iskolánk ismét bekapcsolódott a Biela pastelka/Fehér ceruza - a vakok és gyengénlátók számára szervezett gyűjtésbe, mely során 130 darab fehér ceruzát adtunk el. A támogatás összege 141,46 euró.

      

     „A jólelkűség megszépíti az életet, feloldja az ellentmondásokat, világossá teszi a zavarost; a nehezet könnyűvé, a szomorúságot örömtelivé változtatja.“ (Lev Tolsztoj)

     Mint minden évben, idén is április 11-én került sor a Rákellenes Liga által kezdeményezett jótékonysági adománygyűjtésre, amely elsősorban az onkológiai megbetegedésekben szenvedők megsegítésére szolgál. A Nárcisznap szimbólum, vagyis a tavasz és a remény sárga virága, amelyet ezen a napon mindenki a ruhájára tűz, hogy ezzel is kifejezze szolidaritását a rákbetegek iránt. A rákkutatás és a daganatos betegek életminőségének javítására szervezett gyűjtésbe iskolánk is hagyományosan bekapcsolódott. Önkéntes tanulóink büszkén viselték az alapítvány logóját, osztogatták a nárcisz kitűzőket a pedagógusoknak, az iskola alkalmazottainak és iskolatársaiknak is. Köszönetet fejezzük ki minden jó szándékú  adományozónak és a gyűjtés  koordinátorának, Putera Anikó tanító néninek. A támogatás összege 131,80 euró.

      

     2019/20-as tanév jótékonysági akciói: 

     - 2019. szeptember 20-án iskolánk tanulói és alkalmazottai bekapcsolódtak a Biela pastelka/Fehér ceruza - a vakok és gyengénlátók számára szervezett gyűjtésbe, mely során 99 darab fehér ceruzát adtunk el. A támogatás összege 97,08 euró. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatta a jó ügyet. Köszönjük.

     Mert adni jó!

  • Kontakty

   • Základná škola s materskou školou Petra Pázmánya s vyučovacím jazykom maďarským - Pázmány Péter Alapiskola és Óvoda
   • pazmanymta@zoznam.sk, riaditel@zspazmanyasa.sk
   • ZŠ: +421 0317703495 MŠ: 0911/348100
   • P. Pázmaňa 48, 927 01 Šaľa Adresa materskej školy (elokované pracovisko): Družstevná 396/3, 927 01 Šaľa
   • 37861409
   • Riaditeľka školy: Mgr. Monika Hamarová Zástupkyňa ZŠ: Mgr. Silvia Kőrösová Kontaktná osoba pre MŠ: Andrea Mészárosová
   • Alena Tamaškovičová (ZŠ Ľ. Štúra) Tel.:0317703175
   • silviakoros@gmail.com
 • Fotogaléria

   zatiaľ žiadne údaje